GYERMEK- PROGRAM

 Felnőttkori viselkedésünk alapjai gyermekkorban formálódnak; és habár minden ember egyéni, az ebben az időszakban kapott információk nagyban befolyásolják felnőttkori gondolkodásunkat. Gondolkodásunk pedig kihat egész életünk minőségére.


 A gondolatainkból döntések, a döntésekből cselekvés, azokból pedig szokás (állandóság) lesz. A cselekvéseink által eredményeket kapunk, melyek megjelennek az egészségünk, személyes boldogságunk, kapcsolataink minőségében; ezért nem mindegy, milyen útravalót hozunk mindezekhez gyermekkorunkból.


 Tapasztalataink szerint a legfőbb kettő színtér, ahonnan a felnőttkori reflexeink erednek, a család és az iskola. A következő generációk testi-lelki egészségének megőrzése és javítása céljából ezért egyrészt természetesen foglalkoznunk kell a gyermekekkel, de a felnőttekkel is, hiszen ők (lesznek, lehetnek egyszer) a szülői minták vagy azon tanárok, szakemberek, akik kapcsolatba kerülnek a gyerekekkel - több oldalon is hatást gyakorolva rájuk.


 Számos témánk, előadásunk foglalkozik a gyermekkorral (szükségképpen azok is sokszor, melyeknek nem ez a konkrét célja), illetve igyekszünk informatív programokat megvalósítani iskolák, oktatók számára. 


Gyermeklélektan 

Pályaorientáció 

Ügyes Gyerek Program