A PREVENCIÓ

Technológiái


  A BioHack összefoglalása egy összekapcsolási szisztéma, mely a Biokémia, Biofizika és a Pszichológia hatásmechanizmusait hangolja össze a jobb eredmények érdekében.

 A korszerű tudományok és új felfedezések kapcsán a 21. században egyre inkább átmegy a köztudatba az az összefüggés, mely szerint a problémákat nem elég kezelni; legcélszerűbb megelőzni azokat. Sőt, tovább vizsgálva a prevenciós technológiákat, láthatjuk, hogy ezen módszerek segítik a szervezet regenerációs és normál működését, így aktív problémák esetén is támogatást nyújtanak.

 A megelőzésnek számos módja lehet, melyet összegyűjtve, szakterületenként is célunk oktatni és átadni, mindazonáltal célszerű figyelembe venni a különböző területek egymásra gyakorolt hatását is (pl. edzés-étkezés, stb.). A preventív hozzáállás így túlhalad a puszta technikák, technológiák alkalmazásánál; gondolkodásmóddá válik. A BioHack célja ezáltal azon információk és módszerek átadása, melyeket életünk javítása érdekében felhasználhatunk - vagy éppen összefüggéseiben fel kell használnunk.

A technológiák egyszerű, könnyen alkalmazható gyakorlati alkalmazását az egyre bővülő FLOW Programokban tudjuk összefoglalni, hozzáférhetővé tenni.