THETA HEALING®


 

 

 A Theta Healing® mint relaxációs/meditációs technika segít az élet-működésünket formáló hiedelmeink megváltoztatásában, újraírásában.

 A tudat, az idegrendszer agyhullámainkon keresztül számtalan folyamatot kontrollál a szervezetünkben és ennek nem csak állapot-függő változatai vannak, hanem adott mintázat jellemző például különböző életkorokra is. A különböző agyhullámok más-más folyamatokra vannak irányító hatással (a BioHack rendszerek elve is hasonló, miszerint az állapot és az azt befolyásoló információk állandó összeköttetésben állnak). 

 Eltérő agyhullámokat mérhetünk alvás közben, racionális gondolkodásnál, művészeti munkánál vagy relaxált állapotban. A Theta Healing® a viselkedésünket, ezáltal érzelmi állapotokat meghatározó programoknak az átírásában segít, hiszen a pszichoszomatika több megvalósulási csatornája alapján az érzelmeken keresztül hajtódnak végre pozitív/negatív változások - szervezetünkben, lelki működésünkben, életünk eseményeiben. Ezen programok megváltoztatására jórészt a theta-nak nevezett agyhullám-tartomány használatával van lehetőség, ez alkalmas leginkább az átírás folyamatának. 

 A változtatási folyamatot mindenki saját magán végezheti el, a probléma pontos felismerésében és a theta-agyhullámok elérésében segít a Theta Healing®-et alkalmazó szakember. 


Alkalmazható:

- konkrét hiedelmek, berögződések vizsgálatához, átírásához

- irracionális korlátok feloldásához az egészséges önmegvalósítás érdekében