KÉPESSÉG-

RENDSZEREK FEJLESZTÉSE 

 

 Az emberi képességek kiaknázása közel sem teljesen feltárt terület, viszont a megfelelő apparátusok célirányos edzésével könnyen fejleszthetővé válik.   Mindenkinek megvannak a saját erősségei és tehetségei, mindemellett vannak olyan közös, belső 'végrehajtó' rendszerek, melyek segítik ezek működését.

 A Képességrendszerek Fejlesztése mint training terület elsősorban azt szolgálja, hogy a megszerzett tudást és gyakorlatot minél hathatósabban és rutinszerűbben tudjuk alkalmazni. E belső szisztémákat és működési alapjaikat a Pszichoimmunológia képzés ismerteti részletesen, azonban más szakterületen szerzett képességek erősítésére is alkalmasak ezen gyakorlatok.

 A tematika során végigvesszük azon speciális apparátusainkat, melyek biofizikai, biokémiai változásokat képesek előidézni a szervezetünkben, hogy erősítésükkel és célzott működésükkel az egészségesebb életműködést tudjuk segíteni. A továbbiakban több diszciplína oldaláról közelítjük meg a készségek és szakterületekről származó gyakorlati tudás fejlesztését.