TELJESÍTMÉNY

LÉLEKTAN

  A pszichológia fiatal tudományág, de vajon elzárva kell-e tárgyalni életünk főbb területeiről?

 Nem. Minden létező inger, mely ér minket vagy mi teremtünk elő, emberekkel kapcsolatos - emberekhez, a tudatukhoz érkezik, vagy onnan származik. Beszélhetünk kommunikációról, nevelésről, tanításról, értékesítésről, egyéni teljesítményről, mind-mind emberek/'tudatok' között zajlik, így szinte életünk minden tevékenysége mögött a pszichológiai törvényszerűségek működnek.

 Roppant hatékonyságra tesz szert az, aki a pszichológiától látszólag távoli szférában is meglátja a fentiek fontosságát; megszűnik számára a 'véletlen' fogalma és a kiszolgáltatottság ("nem tudom, mi miért van") érzése. 

 Klasszikusan a pszichológia az egészséges mentális működést célozza, illetve annak esetleges zavaraira (depresszió, szorongás, pánik-szindróma, stb.) nyújt megoldást. 

"Az emberi teljesítménynek csak a fantázia szab határt; a fantázia viszont határtalan..."

- Brian Tracy

 Mindannyian, közöttünk Te is, elképesztő lehetőségek birtokában vagyunk, melyek a felszín alatt lapulnak kihasználatlanul.

 Törvényszerűségek és mechanizmusok alapján működünk, melyek elsajátítása egyre nagyobb és nagyobb területet enged meg irányítani ebből a sokak számára ismeretlen régióból.
 Sőt.
 Eddig is használtad, a háttér állandóan dolgozott, kialakítva jelenlegi életedet... A Teljesítmény-lélektan azt jelenti, hogy a körülményeidet ezentúl nem ezen pszichés hajtóerők kontrollálatlan működései irányítják, hanem mostantól TE MAGAD, abban az irányban és olyan célt elérve, amilyet csak szeretnél.
 Mindannyiunknak mások lehetnek a céljai - azonban a működési elvek azonosak, ezért tanulhatóak, finomíthatóak is. Teljesen világos, hogy ha valamilyen nagyszerű alkotást szemlélsz, biztos lehetsz benne, hogy létrehozója értett annak elkészítéséhez: így történhet ez az Életeddel is.