HULLÁMGENETIKA


 Dr. Peter Gariaev orosz tudós és professzor, aki a biofizika területén végzett munkájáról ismert. Kutatásai a DNS-molekula és elektromágneses mezőkkel való kölcsönhatásainak vizsgálatára összpontosítanak.

 Dr. Gariaev munkájának egyik legérdekesebb aspektusa a "hullámgenetika" elmélete. Ez az elmélet azt állítja, hogy a genetikai kód nem csak a DNS-ben található nukleotid-szekvenciában tárolódik, hanem abban is, ahogyan a DNS-molekulák kölcsönhatásba lépnek az elektromágneses hullámokkal. Ezen elmélet szerint a DNS egyfajta "holografikus közvetítőként" működik, amely információt tud továbbítani más élő szervezeteknek. (Ezen hivatalos kísérlet több kvantumfizikai és sötét anyaggal kapcsolatos kutatás egyik fő pillére lett.)

 Ennek a jelenségnek az egyik legszembetűnőbb példája Dr. Gariaev munkája az úgynevezett "DNS-fantomeffektussal". Kísérletsorozattal sikerült bebizonyítania, hogy az egyik szervezet DNS-molekulái hatással lehetnek egy másik szervezet DNS-molekuláira, még akkor is, ha a két szervezet nincs közvetlen fizikai kapcsolatban. Ez izgalmas lehetőségekhez vezetett az orvostudomány jövője számára, beleértve az elektromágneses hullámok felhasználásának lehetőségét a sérült DNS helyreállítására és a genetikai rendellenességek kezelésére.

 Dr. Gariaev munkáját a biotechnológia területén is alkalmazták, új technikák kifejlesztésével genetikailag módosított szervezetek létrehozására. Elméleteit új baktérium- és növénytörzsek létrehozására használták, amelyek ellenállóbbak a betegségekkel szemben, és hatékonyabban termelnek hasznos vegyületeket.

 Dr. Gariaev kutatásának úttörő jellege ellenére a tudományos közösség még nem fogadta el széles körben. Munkáját azonban nagy érdeklődés kísérte, és sok tudós dolgozik most azon, hogy megismételje és kiterjessze eredményeit.

 Összességében Dr. Peter Gariaev egy igazán látnoki tudós, akinek munkája forradalmasíthatja a genetikával, a biotechnológiával és az orvoslással kapcsolatos ismereteinket. Elméletei és kísérletei új kutatási utakat nyitottak meg, és bepillantást engedtek a DNS-molekula hihetetlen lehetőségébe.


A hullámgenetikával kapcsolatos módszerek, eszközök és bármilyen tevékenység a BioHack Technologies és az Ai-Xtech GmbH együttműködésével jött létre.

Forrás: Ai-Xtech GmbH